GAGAGAGAGA

Kommit hem ifrån ett amazing Emmaboda. Om ni bara visste hur vilt det går till där allså ;) nää men seriöst, det var grymt roligt! Vi anlände när mörkret hade fallit över staden på tisdagskvällen, och det var lite smått kris att få upp tältet när vi tillslut kom in på campingen. Annars var det röjj hela dagarna långa. Hoffmaestro startade onsdagen med ett underbart och fartfullt uppträdande, det var inte lugnt en stund. Jag var i extas efteråt. Parken som spelade på den mindre scenen på fredagskvällen var också helt fantastiska, jag grät och dansade i ett. Längtat efter det här så länge och de höll sitt löfte. :)

Nu är man dock hemma igen, och jag försöker hitta tillbaka till verkligheten. Det är som att jag vill stanna i tiden, leva om varje sekund, minut och upplevelse i från festivalen igen. Jäättejobbigt ladies and gentlemen!!!!

Efter ett mysigt besök i Varberg hos min mormor och morbror + kusiner i husvagnen, så ska jag sätta mig framför tv:n och kolla repriserna av Sex and the city. GREEEÄÄÄÄJT!!

RSS 2.0