En hektisk måndag med solsken

Jaaa, jag säger då de.... Matte C prov avklarat. Nu gäller det att allt satt denna gång annars är jag i big trubbel!

Vad är det som händer då?

Mr A dök upp i stan och vi behövde verkligen ta en fika. Det blev en mysig fika på Bakgården med solen skinande på oss. Efter det begav vi oss mot butiken "Modefabriiken". Herr A blev helt till sig av alla fashionabla klädstycken som fanns där. Jag har inte varit inne i butiken innan, och jag får säga att jag blev rather impressed too. Till mitt stora förtret så hade de Dr Martens där, vilket kommer göra mitt inhandlande av ett par mycket lättare än om jag skulle köpa ett par på internet. Efter lite shopping så var herrn tvungen att dra sig hemåt och jag fortsatte min strosning igenom stan. Slog en signal till Herr R som digert försökt nå mig. Vi gick en shopping tur inne på H&M och han fann faktiskt riktigt fina shorts :)

När shoppingsuget var över, blev jag lämnad för att ta min vandring hemåt.

På tal om ingenting , så har jag bestämt mig för att leta upp någon kurs i att lära mig hebreiska. Oanvändbart, JA! Roligt, JA!

Klart slut!

Emmaboda!

ÅÅååh. jag kan inte sluta längta! :D vill ha sommar nu och springa på gröna ängar eller ta ett nakenbad en varm sommarkväll. Första gången jag ska på festival också. Emmaboda verkar så grymt mysigt och härligt.. vad jag har hört av säkra källor.. ;) Mina favoriter som kommer dit är Parken, som jag egentligen hade velat se redan förra året men den här gången ska det bli fenomenalt! Även Billie the Vision and the Dancers ska dit, vilket är bara ännu bättre. Maskinen och Hoffmaestro & Chraa ser man också väldigt mycket fram emot =)

Det kommer helt enkelt bara bli superduperhejdundransfantastikst bra!

Sex and the city 2

Premiär premiär, vart du än är, så kommer jag snart dit! :D

Ännu dags för ett äventyr för skribenten Carrie Bradshaw och hennes vänner sexgalna Samantha Jones, hemmafrun Charlotte och stela advokaten Miranda. Det blir tjejkväll bigtime och vi kommer vara uppklädda upp till tänderna.

Varför? undrar kanske du.

JO, det är Sex and the city premiär och ska man gå med stil så ska man!

Jag sa att jag aldrig skulle...

Blogga! HUH? Okej, jag har många gånger tyckt att jag ska inte göra som alla andra. Jag ska INTE blogga, No Way! Hmm, såå man undrar, vad hände? Kanske har fått en inre syn att det här måste jag göra? njaaa.. Blivit ombedd att göra det? njaaa.. Vill skriva av mig lite? njaa, .. okejdå, kanske. Dela med mig av något, som är spännande och kanske skrattretande.

Let me entertain you!

RSS 2.0